در ابتدا باید بگویم پست این مطلب فعلاً فقط برای شما ونه عموم، بوسیله آدرسش که مشخص کردم قابل رؤیت است چون نمیخواهم فضای وبلاگ و تمام وقت خود را پاسخگوئی به عدهای منتقد بکنم. تا بعد که چه پیش خواهد آمد... .
اما از اینکه طبق نظر خودتان احساس مسئولیت کردید تا کسی را هدایت و اینچنین به تکاپو افتادید خسته نباشید میگویم و برداشتم از شما که باید انسان جالبی باشید را عرض میکنم.
خب در مورد نکته اولت نظر من هم اینچنین است ولی لزوماً هدف من رساندن خوب کار کردن نبود و بیان پرکاری بود که اعتراف دوست و دشمن است. در مورد نتیجه کار هم در ادامه خواهم گفت.
نکته دوم که شیوه نگارشش و البته در ادامه کامنتها این چنین بود نگاه از بالا به حقیر و سطحی دانستن اعتقادات و اطلاعاتم است. هرچند ادعائی ندارم و به خاطر مطلب و شیوه نگارشش به شما حق میدهم. اما به نظر میرسد چندان در اشتباه باشید. اولاً برداشت کلی و بیان من نشأت گرفته از اطلاعاتی است که در مناظره تلویزیونی اقتصاددانان با رئیس جمهور و یا منتقدان دولت با مدافعان سیاستهای دولت در تلویزیون، اطلاعات منتشره به روز که پیگیری میکنم از طریق خبرگزاریهای معتبر مانند فارس، روزنامهها و آمار و ارقام رسمی منتشره است (مانند گزارش دو ماه قبل کارشناسان صندوق بین المللی پول) و نه اعتقادات جناحی عدهای در روزنامهها و سایتهایشان. (البته منکر یک سری اتفاقهای بد زودگذر اقتصادی مثل تورم حدود 15 درصد نیستم که به نطر عدهای از کارشناسان پرداختن به امور زیربنایی همواره این رشد را در پی داشته) همچنین سعی میکنم مانند خودتان به طور کلی در مورد انتقادها و آمارها و بدون آوردن آمار دقیق ادامه بدهم. در مورد منابع بله این چنین است که شما میفرمائید و البته جواب شما هم بله و نسبت درست است. چون محض اشاره، آمار رشد چندین صد درصدی صادرات غیرنفتی و رشد چشمگیر پروژههای عمرانی مصداق قابل مشاهدهای است.
در مورد بعدی نیاز ارائه گزارش مکتوب به شما اولاً احساس نمیشود، دوماً اشاره میکنم به مصاحبه رئیس جمهور با خبرنگاران همراه رسانهای در سفرهای استانی که به ارائه آمار کلی پرداختند. همچنین همینجا شما را دعوت میکنم در احتیاط در بیان آمار خصوصاً در مورد قم، چون خودم را یک طلبه و یک قمی میدانم که سعیاش بر آگاهی بر امور بود، هرچند شاید این سعی بر آگاهی به گزارش منتشره مورد نظر شما نرسیده باشد. اگر مانند خیلی از دیگر منتقدین که مخاطب را ساده و بدون شعور فرض میکنند، نیستید باید بگویم مصوبات معمولاً زیر بنایی و دارای یک سیکل مدتدار میباشد و همان پنجاه درصد در چندماهی که آن گزارش تنظیم شده تقریباً قابل قبول میباشد هر چند خود من هم به روند اجرائی شدن در قم انتقاداتی دارم که چون هم من و هم به نظر میرسد شما به مشکلات فرهنگی قم آشنایی دارید.
در مورد 4 باید بگویم اولاً مطلب من خصوصاً درمورد دکتر احمدینژاد بود و هر چشم بینا و کور نشده از سر عداوت به این موضوع اقرار میکند. اما در مورد آمار فکر میکنم منبع شما ذهنیات خودتان است یا مثل آقای ستاریفر(برنامه و بودجه دولت خاتمی) آمارهای غلط میخواهید بگویئد البته امیدوارم مثل ایشان ضایع نشوید. اگر آمارهایتان مثل آمار عمر دولت نهم که گفتید 3 سال، باشد باید همینجا بحث را تمام بکنم اما بنا را بر صحت و اشتباه تایپی میگذارم. باز هم امیدوارم برای غلبه کینه خود نسبت به دولت مکتبی چنگ به ریسمان سست دروغگوئی نزده باشید. (که البته جور دیگر برداشت کردم).
در مورد 5 در اوایل دولت با شما موافقم چون این نسبت برای دولت احمدینژاد تضعیف شده بود اما این روزها مگر امثال شما توقع نداشته باشند واگر نه همه میخواهند بدانند خادم جمهورشان چقدر فعالیت میکند و به دلیل فعالیت بالا صدا و سیمای با حال ما[!] ناچار یکی درمیان و با سانسور پخش میکند. البته فراموش نمیکنم سانسور شدن بخشی از تعریفات رهبری از دولت در سالهای اول توسط همین صدا و سیما را!
بله اینکه آیا حقیقتا به قاعده ی انصاف با تمام روسای جمهور و دولت های سابق برخورد می شده است؟ باید بگویم بر اساس فعالیتهای انجام شده هنوز هم کمی بیانصافی مشاهده میکنم.
در مورد 6 به چند نکته فقط اشاره میکنم. در مورد وحدت رویه کلی تقریباً با شما موافقم. اما تعلیق دوساله در زمان خاتمی، نامه از طرف دولت خاتمی به آمریکائیها که لو رفت و در آن خوش رقصی کرده بودند برای آنها، و عقب ماندن جوانان دانشمند مشتاق از امور علمی ار جمله اموری است که تاریخ فراموش نمیکند و ننگ آن برای دولت خاتمی باقی خواهد ماند. که شکسته شدن این تعلیق توسط مجلس و دولت به تعبیر رهبری شجاعت و درایت بود. بیشتر از این توضیح نمیدهم چون اگر اهل تحقیق منصفانه هستید بروید مطالعه کنید و در هوا صحبت نکنید. در ضمن قیاس مطلب من با آن چیزی که از قول عوام الناس آوردید قیاس مع الفارق است و ... .
اینکه گفتید: به قاعده ی اصول اقتصاد سیاسی و مدیریت اصطلاحی به نام (به گروگان گرفتن دولت بعد)را بنده شفاف و واضح در عملکرد این دولت مشاهده می کنم که آمار آن بر هیچ شخصی که ذره ای از این علوم سررشته داشته باشد پوشیده نیست. باید بگویم اقتصاددان مختلفی که عدهای هم در مجلس هستند عکس نظر سوپر اقتصادی شما را دارند. این گروگانگیری را در دولت خاتمی فقط دیدیم. لطفاً به این راه ادامه ندهید که به ترکستان است. شاید گفتن این نکته برای امثال شما هم مهم به نظر برسه ما احمدینژاد را انسانی جایز الخطا میدانیم. بعضاً انتقاداتی براساس آنچه که میبینیم به او و دولتش داریم ولی براساس فرمایش رهبرم که حمایت از او را وظیفه همه میدانند و آنچه که از اعمالش میبینیم، حمایت را سرلوحه اعمال و گفتار خود قرار دادیم و انتشار انتقاد را متوقف و در حد شنیدن قرار دادیم که الآن هر ام قمری انجام میدهد.
در مورد مطلب آخر که گفتید گیجی ساختار، با شرمندگی باید بگویم که این گیجی برای شما و دوستانتان در قم مانند خیلی از مدعیان علم از همان زمان ائمه معصوم علیهم السلام پیش آمده. به هر حال مبانی اعتقادی ما ناشی از درس ولایت فقیه حضرت امام خمینی، بیانات مقام معظم رهبری و محققانی و دانشمندانی است که سالهاست از آنها بهرهمند هستیم.
و آخر اینکه سعی کنید انتشار جهالت از واقعیات آمار اقتصادی و اجتماعی و مذهبی خود را به اسم تنویر افکار عمومی نگذارید. البته باز هم توقع نداشته باشید حمل نکردن اعمال دکتر احمدینژاد بر صحت باعث حمل نظرات حضرتعالی بر صحت باشد.
در آخر هم آنچه به اشتباه شما گفتید را من حسن ختام قرار میدهم:
و السلام علی من التبع الهدی
اطلاع رسانی
تبلیغاتآگهی صلواتی میپذیریم
441428بازدید | |||
^بالا^ |
|